TriEase 
Amestec pentru alergie

TriEase Softgels au fost dezvoltate pentru a proteja impotriva factorilor sezonieri și amenintarilor de mediu și pentru a sustine un sistem respirator sănătos atunci când este necesar cel mai mult.

DESCRIERE

Fiecare capsula moale conține părți egale de uleiuri esențiale de Lamaie, Lavandă și Mentă, cunoscute pentru capacitatea lor de a menține o respirație usoara și un raspuns imunitar sanatos atunci când sunt combinate.

Utilizat atât de veterani, cât și de utilizatorii incepatori de uleiuri esențiale, acest amestec bine cunoscut este adesea amestecat împreună pentru beneficiile aduse sănătatii respiratiei.  Acum, cu TriEase Softgels, această combinație poate fi consumată rapid și ușor atunci când călătoriți, participați la evenimente în aer liber sau atunci când sunteți alergic la factori sezonieri sau elementele de mediu sunt deosebit de agresive. Trigease Softgels pot fi consumate în siguranță pe zilnic în timpul disconfortului sezonier pentru a sustine respirația usoara și sănătatea generală a respirației. 

INGREDIENTE SI BENEFICII CHEIE

Coaja de lamaie: curățarea sistemelor corpului și folosită frecvent pentru disconfortul respirator 

Flori de lavandă: renumit pentru efectele de calmare și echilibrare 

Planta de mentă: promovează respirația clară și funcția respiratorie sănătoasă 

BENEFICII

  • • Curatarea sistemelor corpului 

  • • Protejează împotriva elementelor sezoniere și de mediu 

​​

DIRECTII DE UTILIZARE

Luați 1-2 zile pe zi, după cum este necesar.

Măsuri de precauție

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau sub supraveghere medicala, consultați-vă medicul. Depozitați într-un loc răcoros și uscat.

PRECAUTII

A nu se lasa la indemana copiilor. Gravidele sau femeile care alapteaza si persoanele cu afectiuni cunoscute ar trebui sa consulte un medic inainte de utilizare. Nu utilizati daca sigiliul de siguranta este rupt sau lipseste.