top of page
218449647_832126370637856_1825261714978176179_n.jpg

Cristina Serafim

  • Facebook
  • Instagram

Povestea mea

                   Numele meu este Cristina Serafim sunt holistic guide, mama si sotie. Am pornit pe acest drum holistic impinsa de circumstante ale vietii, lectii importante ce mi-au adus schimbari minunate in viata. In anul 2018 am devenit mama unui baietel, nascut prematur si care a venit la pachet cu multe emotii si frici. Daca inainte de a fi mama eram o persoana care se interna sau ajungea la spital doar la urgente, la camera de garda, spitalul fiind ultima mea optiune, acum faptul ca eram responsabila de o viata in plus, faptul ca trebuia sa imi asum tot ceea ce i se intampla copilului meu erau consecinte ale alegerilor mele ma incarcau de frici. Primele luni de viata am fugit de asumare, ma duceam la spital pentru orice bubita, pentru orice planset, de ce sa imi asum sa fiu eu responsabila de viata baietelului meu cand ii pot responsabiliza pe ei (medicii,sistemul), de ce sa nu il las in grija lor, in fond si la urma urmei daca ceva rau avea sa i se intample aveam pe cine invinovatii, nu era meu cea vinovata…

                 Astfel am ajuns internata cu el in spital la 3 luni cu diagnosticul de reflux gastric, a fost supus la nenumarate analize printer care si Raze X … La 6 luni am ajuns din nou la spital,de data aceasta pe langa reflux se mai adunase si o brosiolita care venea la pachet cu tot felul de smptome minunate cum ar fi tuse, respiratie greoaie, febra…. Tot “sejurul” a durat 10 zile, aceste zile de cosmar in care a fost intoxicat la propriu de numarul enorm de medicamente, i s-au pus peste 20 de branule in 10 zile (deoarece fiind prea mic venele lui se spargeau constant),am ajuns acasa dupa cele 10 iar Derek in prima seara a facut din nou febra, incepuse sa refuze sa mai deschida gura chiar si la mancare de frica sa nu ii mai administram medicamente. Deja atunci au inceput sa apara primele semne de intrebare: Oare fac ceea ce e bine pentru el? Oare sunt cele mai bune decizii aceste medicamente? Oare nu este sim ai slabit fizic decat era acum 2 saptamani?.... toate aceste semne de interogatie s-au intensificat atunci cand una din cumnate m-a intrebat care este tratamentul pe care Derek trebuia sa il urmeze de acasa….printre zecile de medicamente pe care i le-a dat erau si 3 luni de montelukast si 6 luni de ranitidina ( la un pui de om de doar 6 luni).

Intrebarea ei a fost:

-Pentru ce i-au dat montelukast?

Eu i-am raspuns: Ca sa nu dezvolte astm!

La care ea imi raspunde calm:

-Dar ai citit pe prospect ca unu din efectele adverse ale acestui medicament este ca poate dezvolta astm de la el?!

Atunci a fost momentul crucial, atunci a fost pentru prima data cand am realizat ca nu trebuie sa isi assume nimeni viata copilului meu, eu sunt responsabila si eu trebuie sa imi asum ca i-au deciziile asumate si intelepte. M-am simtit pentru prima data pacalita, m-am simtit dezamagita de mine, imi spuneam intr-una :

Nu,nu e posibil sa fiu atat de naiva, cum sa accept ca si tratament pentru copilul meu un medicament ce ii putea provoca boala de care se presupunea ca ne apara?! Atunci au inceput primele remuscari, primele sentimente de vinovatie, mi-am expus copilul unor tratamente despre care nu m-am informat, despre care nu stiam absolut nimic.

 

Inca eram foarte departe de a lua calea holistica dar macar incepusem sa imi pun primele intrebari:

-Oare sistemul stie ce e cel mai bine pentru copilul meu? Pentru mine?

-Oare copilul meu era mai bine in mainile unor oameni care il vedeau ca pe un numar? Pacientul nr X cu reflux si bronsiolita.

Sau, eu ca mama ma pot conecta la nevoile lui,la emotiile lui, la tot ceea ce este el in acest plan?

Am luat decizia sa imi achizitionez primul Kit de uleiuri esentiale Doterra cu ajutorul cumnatei mele ( ea deja le folosea de mai bine de un an,timp in care a incercat de nenumarate ori sa ma convinga ca acest drum este cea mai buna alegere pentru mine ca si mama). Desi eram foarte sceptica la inceput, atat de mult incat pe vremea cand Derek avea doar o luna de viata eu am fost blocata pe unul din cele mai frumoase grupuri de vindecare Holistica deoarece credeam ca aceste grupuri de uleiuri esentiale sunt  doar propaganda pentru vanzarea lor (Donectar, Nectar Pentru Trup si Suflet) in ziua cand mi a ajuns primul kit acasa am simtit ca am facut alegerea corecta. Am inceput sa citesc despre NMG (noua medicina germanica), despre recall, conflicte emotionale, am descoperit o lume cu totul noua pentru mine, fiecare simptom ,boala suferita de Derek era descrisa in fata ochilor mei prin diferite situatii traite in viata mea.

Cum era posibil? Copilul meu nu este bolnav? Tot ceea ce el a trait este rezultatul conflictelor mele emotionale? Este chiar atat de usor sa pot ajunge la o vindecare holistica? Chiar oricine poate cunoaste fericirea si are access la aceste unelte minunate?

Ma minunam pe zi ce trecea, invatam lucruri noi,am inceput sa citesc diferite carti care ma faceau sa am o sete imensa de cunoastere, familia mea se schimba pe zi ce trecea si totul  acum avea un sens in viata. Am inceput sa particip la tot ceea ce credeam ca imi poate fi de ajutor,zoom uri, live uri, cursuri de Recall…Eram intr-o comunitate minunata care imi era ca si familie si care imi era alaturi mereu pentru a-mi arata drumul correct.

Apoi am ajuns la cel mai mare examen din viata mea. In mijlocul schimbarilor majore care au avut loc in anul 2020 au avut loc in intervalul la doua saptamani doua pierderi importante in viata mea, una dintre ele mult prea devreme, m-am vazut ca la examen,cu pixul in mana si foaia alba care astepta nerabdatoare sa-I destainui tot ceea ce credeam ca am invatat pe plan spiritual, m-am intrebat : Oare cu adevarat sunt pregatita de lectia asta ? De ce e atat de greu sa pun in practica tot ce am invatat? Oare cu adevarat am inteles sensul vietii pe pamant? A inceput in acel moment o introspectie adanca in interiorul meu, am inceput sa gasesc raspunsuri rand pe rand la mile de intrebari care nasteau in interior precum cresteau ciupercile dupa ploaie.

Azi , pot spune ca ma simt pregatita sa impartasesc cu cat mai multe persoane informatiile acumulate in acest timp si sa imi ofer ajutorul la cat mai multe persoane pentru a-i ajuta sa isi schimbe viata, asa cum am facut-o si eu.

Acest site este pentru tine,acea persoana care ai inceput sa iti asculti sufletul, care ai inceput sa te intrebi: Oare pentru ce am venit eu pe acest pamant? Oare tot ceea ce traiesc este cee ace merit? Traiesc propriul meu destin sau pe al altora?

Tu esti liber suflete, esti liber sa fi fericit, sa te cunosti, sa fi sanatos sa fi TU!!! Sa traiesti calea TA , sa cunosti fericirea pe aceasta cale. Viata este proiectia noastra si cursul ei este sapat de deciziile pe care le luam zi de zi. Da o sansa Holismului in viata ta! Ramai pe site si citeste blog ul meu, participa la zoom uri, live uri sau cursuri, intreaba tot cee ace te intereseaza la rubrica de intrebari si raspunsuri si te voi ajuta!

EU MI-AM SCHIMBAT VIATA!

TU VREI SA TI-O SCHIMBI?!

EU AM CUNOSCUT FERICIREA!

TU ITI DORESTI SA II AFLII CUM I SE SIMTE VIBRATIA?!

bottom of page