#NMG #decizii #asumate #holistic #Nectar #pentru #suflet #schimba #viata


❤️ Azi am mai auzit pe cineva spunând, eu nu rezonez cu NMG ul.... Dar cu ce rezonezi tu? Cu minciuna, cu paradigme învățate odată cu tehnologia? Hai sa facem o mica paranteza ce înseamnă pentru noi de fapt tratarea simptomelor, asa zise tratamente care ne vindeca, "ne țin boala sub control." ..


❤️As vrea sa va zic pe înțelesul tuturor ce înseamnă aceste tratamente în comparație cu o vindecare holistica, NMG... Inchide ochii un pic și inchipuieti: ești în casa ta, iar aceasta începe ușor, ușor sa se inunde, iar tu primești ca ajutor o găleată, cu care sa scoți apa din locuință, astfel încât sa nu se umple la maxim și sa te îneci.... Și scoți apa cu găleată, și scoți, apa din nou cu găleată, dar tu obosești din ce în ce mai mult, iar locuință continua sa se umple de apa, nu poți sa te oprești...parchetul se umflă, pereți încep sa prindă umezeala, mucegai, sa fie din ce în ce mai toxic,respiratia ta e din ce în ce mai îngreunată iar corpul tău din ce în ce mai obosit.... Însă în nici un moment, tu nu îți ridici privirea sa cauți, sa vezi ca exista un robinet care poate oprii aceasta apa...

❤️Casa, este corpul nostru, tratamentul este găleată iar robinetul este cauza, aceasta cauza care niciodată nu este și nu va fi căutată, decât într o vindecare holistica, unde avem grija mereu sa vindecam sufletul pentru a avea un trup sănătos... Cum este casa noastră după aceasta inundație "ținută sub control" cu ajutorul găleți? Este umeda, toxica, plina de mucegai, goala, nimeni nu poate fi fericit într o astfel de casa.... ❤️Am făcut aceasta postare deoarece ma întristează maxim sa vad cum calea spre fericire este la îndemână oricui și nu profita toată lumea de asta, în aceasta seara am vb cu o persoana minunata, o persoana care a trecut prin un cáncer și care ni s a alăturat tocmai pentru ca vrea sa fie libera de toate aceste emoții care au imbonlavit o... Iar aceasta persoana mi a destăinuit ca pana în momentul în care a avut cancer, ea nu știa ce înseamnă viata, abia după a început sa priorizeze cu adevărat ce era important în viata ei.

❤️De ce trebuie sa așteptăm pana într un moment crucial ca să cautam schimbarea, de ce nu înainte? Nu e nimic complicat... Oricine poate fi fericit... La baza sunt doar 3 emoții.... #IUBIRE, #IERTARE ȘI #RECUNOȘTINȚĂ.... Iar majoritatea nu trăiesc în pace cu propria familie, de acolo pornește întreaga lui lupta cu viata pe care o are.... Chiar atât de greu este sa arătăm iubire familiei, sa iertam familia și sa ii arătăm recunoștință? Sunt recunoscătoare în fiecare zi pentru acest nou mod de viata, pentru ca mi a arătat scopul și care este calea spre fericire.... Pentru ca deși m am măritat, am un copil și multe reușite, abia acum am învățat ce înseamnă că sufletul sa îți cânte, iar la mine cântecul lui a fost unul plin de lacrimi de fericire.

❤️Dintotdeauna s a știut ca adevărată cauza a bolilor sunt emotiile, starea sufleteasca, doar ca noi, odată cu tehnologia am îngropat tot ce era adevărat, am înlocuit adevăratele valori cu false credințe, ne am transformat în niște marionete, și jucam un rol pe scena vieții care nu este al nostru, ne este impus de societate, nu mai avem timp de familie, nu mai avem timp de evoluție, nu mai avem timp de informare.... Doar acceptam tot ce ni se impune, de ce? pentru ca este mai confortabil, pentru ca este dureros sa aflii ca toată viata ai trăit în minciuna, pentru ca te simți vinovat pentru toate conflictele și rănile pe care i le ai transmis copilului tău, și nu vrei sa accepți.... Pt ca este greu sa crezi ca nu ai pe cine sa mai dai vina, deoarece singurul vinovat de propria viata ești tu.... 🙏NU MAI FI LAS! ASUMAȚI! INFORMEAZĂ-TE! ACCEPTA ADEVĂRUL! CĂUTAȚI SCOPUL SI AJUTA LUMEA SA SE SCHIMBE, EI LA RÂNDUL LOR VOR SCHIMBA PE ALȚI...🙏. Nu mai spune ca nu rezonez cu NMG ul sau cu lumea holistica, nu înainte sa te informezi.... Uitate în jur, analizează ți viata? Cum este? Ești încă cu găleată în mana scoțând apa din casa sau ai început sa cauți robinetul? Poate încă nu știi unde sa îl cauți, poate nu știi cum arata, atunci permite mi... Permite ne sa îți arătăm drumul.... Asta facem pe acest site, nu vindem produse, nu impunem persoanelor sa ia zengest și sa se ungă cu forgive din cauza ca nu a "digerat" o situație acasă.... Doar încercăm sa ajutam, sa schimbam paradigme, sa fie cât mai multa lume care sa poată spune ca știe ce este fericirea....

Asa ca te mai rog încă o data, nu spune ca nu rezonezi cu site, informează-te, priveste te în oglinda, privește ți viata..... Îți place ceea ce vezi?...Ești încă cu găleată în mana?