Eliberarea conflictelor

CUM SA ELIBERAM COPILUL DE CONFLICTELE PĂRINȚILOR DIN PROGRAMUL DE PORNIRE AL VIEȚII LUI? CUM SA ELIBERAM COPILUL DE PROPRIILE NOASTRE TRĂIRI ȘI AMINTIRI?

#Programul #nostru #de #pornire

❤️ Mereu m-am gândit ca problema copilului meu cu stomacul este din cauza stilului haotic pe care l-am avut în primele luni de viata ale copilului și a administrării multor substanțe alopate pe care le-a luat în primele 6 luni de viata.Nu spun ca nu au influențat și aceastea, dar doar într-o mica măsură. Zilele trecute urmărind niște video cu Gilbert Renaud am aflat de programul de pornire pe care îl avem cu toții, și anume: fiecare dintre noi pornește cu anumite conflicte, programe, stocate în subconștientul nostru de la părinți. Aceste programe, conflicte provin din cele 9 luni înainte de conceptia copilului, cele 9 luni de sarcina și primul an de viata al copilului (în total 30 de luni). Acest program de pornire ne marchează întreaga noastră viata, de aceea este foarte important sa cunoaștem toate aceste informații. Este foarte important sa cunoaștem viata părinților înainte de concepția copilul cu 9 luni înainte, dacă erau fericiți, dacă erau supuși la mult stres, dacă doreau copilul, dacă vroiau sa aibă fata și s-a născut băiat, dacă aveau frici de supraviețuire..... ❤️Odată ce copilul este conceput,în a doua etapa a programului, este foarte important încărcătură emotionala pe care o au părinții, mai ales mama ( dacă noi suntem supraîncărcati și nu rezolvam conflictul înainte de a ne culca, aceasta încărcătură se descarca în subconștient pentru a putea continua cu viata noastră și a supraviețui) în cazul unei femei însărcinate sau cu un bebe mic, aceasta încărcătură se descarca în subconștientul bebelușului, el știe ca trebuie sa își ajute părinții sa fie în echilibru emotional pentru a putea avea grija de el și astfel sa poată supravietui și atunci trăiește acele emoții ca fiind ale lui, le stochează în subconștient. Atunci când exploram programul de pornire a unei persoane trebuie sa fim atenți la toate detaliile, cele 9 luni înainte de concepție...Mama cu tata se iubeau cu adevărat, tatăl e acceptat de socrii, sau mama este primita cu drag în noua familie? A fost un copil dorit? Parinții au avut nevoi financiare? Mama ii reproșează tatălui ca nu muncește destul? Trăim în apropierea familiei care mereu au influenta asupra noastră sau suntem singuri și trăim toată aceasta experienta în singurătate și ca o povara? Toate aceste emoții din trecut se stochează în subconștient sub forma de amintiri, care se aduna din ce în ce mai mult iar în momentul supraîncărcarii dacă mama este însărcinată sau are un bebe foarte mic(în primul an de viata) își descarca aceste amintiri în subconștientul bebelușului, iar din aceasta cauza acest bebeluș le va trăii ca pe propriile amintiri și conflicte. Ce este cel mai interesant este ca nivelul de stres este monitorizat de parinti, iar în momentul în care aceștia simt ca au ajuns la un nivel prea mare de stres, în care nu vad o soluție pentru problemele lor ei își descarca inconștient toate aceste greutăți în subconștientul bebelușului.

Acest lucru este total natural și se întâmplă deoarece bebelușul vrea sa supraviețuiască, se gândește ca dacă părinții sunt prea încărcați nu vor putea avea grija de el și astfel nu va supraviețui. Tot acest program natural este un program de supraviețuire (bebelușul crede ca ajutându-i pe părinți sa își descarce aceste amintiri grele ei vor fi din nou bine și astfel vor putea continua sa aibe grija de el),acest program de pornire este unul de supraviețuire, de aceea când acest program ajunge la final, la vârsta de 1 an, bebele uitându-se înapoi va spune.... "Tot ce am fixat în subconștient funcționează, sunt în viata! Deci sa repetam acest program cât voi trai!", și cum se va întâmpla acest lucru? Sub forma unei ciclicitatii, ca o repetare continua a acelor amintiri (numit de oameni ca a fi destinul).

❤️De aceea putem avea ca ex un bebe cu o eczema, care știm ca e faza de reparare a unui conflict de separare, dar acel conflict a fost de acum sau din programul de pornire?. Cum putem ajuta bebelușul ca să se elibereze de aceste conflicte din programul de pornire? una din forme ar fi vorbitul în somn, povestind toate cele întâmplate astfel încât el sa conștientizeze și sa afle ca acele amintiri nu sunt ale lui ci ale părinților lui, ca nu au fost experiente traite de el. Acest lucru l-am făcut cu copilul meu aseară, am început sa ii povestesc care au fost experientele si trăirile mele dinaintea concepției lui, în sarcina și în primul an de viata al lui, i-am spus ca sunt amintirile și trăirile mele și ca e liber sa le dea drumu, ca nu sunt experientele lui și ca nu are de ce sa le care în subconștient,si pentru prima data în multe luni, acesta nu s-a mai trezit plângând de stomac în timpul somnului, știu ca nu a fost suficient cu o singura data, dar e un început și voi continua sa ii povestesc seara de seara pana când subconștientul lui va rămâne liber de amintirile și experientele mele și ale soțului.

❤️ Încercați sa va amintiți toate etapele programului de pornire al copilului vostru și sa identificați emotiile traite și chiar dacă credeți ca nu au fost atât de importante încât sa fie stocate în subconștientul lui, vorbiți cu el în somn(dacă e mic), sau în persoana dacă e mare și povestiții cum ați trăit dvs cele 9 luni înainte de concepția lui, cele 9 luni de sarcina și primul lui an de viata, astfel încât sa rămână liber de trăirile voastre.

🌼Incontinuare o sa va expun un blend pe care eu l am făcut gândindu-mă la acest program de pornire.

#BLEND #PENTRU #ELIBERAREA #CONFLICTELOR #DIN #PROGRAMULUI #DE #PORNIRE în 10 ml:

10 picături de frankincense

10 picături de myrrh

10 picături de petitgrain

8 picături de DDR prime

8 picături de geranium

8 picături helichrysum

8 picături de juniper berry

Incontinuare va voi lăsa câteva detalii despre fiecare ulei folosit în blend pentru a înțelege mai bine alegerea făcută.

#FRANKINCENSE :

Tămâia dezvăluie înșelăciune și adevărurile false. Ajuta la crearea unor perspective bazate pe adevăr și lumina. Tămâia amintește ca exista înțelegere spirituala, daruri, înțelepciune și cunoaștere pe care sufletul le a adus cu el când a venit pe pământ. Tămâia susține crearea unui atașament sănătos cu părinții, în special cu tatăl.

#MYRRH :

Myrrh curata relația sufleteasca cu mama și Pământul Mama. Susține persoanele ce au avut tulburări în relația mama/copil. Indiferent ca a fost trauma legata de mama biologica sau Pământul Mama, myrrh ajuta la depășirea acestui decalaj și la vindecarea rănilor.

#PETITGRAIN

Petitgrain invoca o apreciere profunda pentru formele pozitive de cunoștințe ancestrale, înțelepciune și istorie familiala. Toate persoanele poarta cu ei o parte din viata și istoria strămoșilor, aspecte emoționale, fizice și tradiții moștenite. Petitgrain invita persoanele sa onoreze binele moștenit de către familia sa și sa ușureze calea urmașilor lor. În acest fel, petitgrain ajuta și în vindecarea traumelor familiale, încurajează conștientizarea și vindecarea rănilor vechi și mai noi din familii.

#DDR #PRIME

DDR prime este benefic pentru transformări și în corp și pe plan emotional. Lăsând la o parte vechile credințe, persoanele se eliberează de blocaje și trăiesc evenimente noi în viata lor. Cu ajutorul lui, celulele, energiile și emoțiile pot revenii la echilibru, sănătate și stare auténtica. DDR este în particular util în cazurile tiparelor negative moștenite din familie, cele care se depozitează în corp sub forma de ADN. DDR susține procesul de vindecare încurajând schimbarea"vechi pe nou".

#GERANIUM

Geranium este uleiul încrederii în bunătatea lumii. Ajuta la restabilirea unei legături puternice cu părinții, încurajează dragostea, onestitatea emotionala și iertarea. Geranium vindeca inimi frânte, scoate din subconștient traumele suprimate, îmblânzește furia și facilitează vindecarea. Geranium mai poate fi numit și vindecător emotional.

#HELICHRYSUM

Uleiul împotriva durerii, helichrysum elimina disconfortul emotional rapid și fără efort. Susține persoanele ce traversează perioadedificile în viata, persoane traumatizante de pierderi și abuzuri. Aceste persoane au nevoie de susținere spirituala, helichrysum oferă forța și rezistenta sufletului rănit, restabilește încrederea în viata, în sine și oferă o noua viata celor ce au nevoie de renaștere.

#JUNIPER #BERRY

Uleiul nopții, ajuta indivizii sa înțeleagă ca, fricile trebuiesc depășite și tot ce li se întâmplă este pentru a i ajuta sa evolueze. În loc sa se ascundă de ceea ce nu inteleg, juniper berry încurajează persoanele sa își învețe lecțiile și sa înfrunte fricile. Ajuta sa restabilească echilibru între lumina și întuneric în conștient și subconștient pe timp de zi sau noapte..