CUM ABORDAM AUTISMUL DIN PUNCT DE VEDERE HOLISTICAUTISMUL SI CAUZELE APARITIEI LUI


Autismul poate fi descris ca si o gaura neagra,o persoana care se afla intr o gaura neagra, intr un loc intunecat,fara lumina.persoana care atrage totul spre el dar nu lasa sa iasa nimic din interior.

Sa incepem cu niste exemple de situatii ce pot genera simptome asemanatoare autismului la un copil.

-Secrete in clanul familial

Copilul care sufera de autism poate sa fie acel copil care pastreaza toate secretele dintr o familie, acel copil din arborele genealogic care atrage toate secretele din clanul familiei si nu le dezvaluie niciodata,le pastreaza pentru el, de aceea atunci cand avem un copil cu autism trebuie in primul rand sa ne gandim ce secrete sunt in clanul familiei ( poate sa fie o sarcina ascunsa,nerecunoscuta, sau tatal copilului nu este adevaratul tata, o sinucidere,etc... ). Acest copil care nu spune nimic deoarece nu are voie sa divulge secretele,lucrurile interzise in familie si atunci se vede nevoit sa taca.

- Copil renegat, nu a fost dorit

Copilul autist se comporta ca si cand nu ar exista de aceea trebuie sa ne gandim, de ce nu doreste sa existe acest copil? poate tatal nu l a dorit iar el acum ii face pe plac acestuia prin actiunea de a nu exista).

-Generati care nu au comunicat intre ele.

Mai multe generatii in clanul familiar care nu au avut relatie intre ei,nu si au vorbit, acest copil duce tacerea lor mai departe.

-Parinti cu obsesie de perfectiune (mama doreste sa fie totul perfec,cum pot fi perfect decat prin a nu exista,a fi invizibil)

Proiect de perfectiune care programeaza copilul la esec (mama are o adictie ,obesie in a fi totul perfect de aceea copilul cum nu poate fi perfect,tace si nu exista).Daca perfectiunea este unul din motivele care copilul nu vorbeste si este retras ceea ce putem face este sa ii aratam prin diferite actiuni (karaoke,jocuri ) ca nici noi nu suntem perfecti, de ex: sa cantam un cantec unde sa gresim intentionat ,sau sa dansam si sa gresim pasii intentionat. Daca el va vedea ca acel parinte ce cauta perfectiunea la el nu este nici el perfect va incepe sa se schimbe.

-Parintii nu comunica intre ei,se cearta foarte mult.

Lipsa conexiunii dintre parinti,intre mama si tata nu exista conexiune, nu comunica nu se pot uita unu in ochii celuilalt deoarece conexiunea dintre ei este inexistenta.

-Introducere de substante toxice timpuriu,in primele luni de viata.

Unele dintre simptomele pe care le au copii care sufera de aceasta afectiune este ca acesta nu face contact ochi in ochi cu oamenii iar mama este prima care va observa acest lucru foarte usor,ori copilul nu are aceleasi raspunsuri la mediu inconjurator ca inainte, nu vorbeste, este inexistent,traieste "in lumea lui".

Multi copii patesc acest lucru dupa anumite introduceri de substante toxice timpuriu,in primele luni de viata iar multe mame isi dau seama de aceasta schimbare imediat dupa introducerea acestor substante in organismul copilului lor.

Dar de ce aceasta substanta desi este toxica si afecteaza organismul nu ii afecteaza pe toti in aceeasi masura?De ce unii pot avea efecte adverse mult mai grave ca altii?Pentru asta va detaliez mai jos conflictele care stau la baza acestei afectiuni.

De aceea multa lume se intreaba daca autismul de care sufera copilul lor este din cauza aceste introduceri de substante, injectii sau in urma unui conflict din programul de pornire.

D. Hamer a spus ca un copil autist care este asa din cauza unui conflict din programul de pornire ("cauze naturale") va avea doua focare hamer in doua emisfere cerebrale care formeaza o constelatie a autismului, de aceea daca un copil care are simptomele enumerate mai sus dar in schimb nu are aceasta constelatie inseamna ca acesta are un diagnostic gresit si ne aflam in fata unui copil ale carui simptome i au aparut in urma altor lucruri care nu au nici o legatura cu conflictele (de ex : Introducere de substante toxice timpuriu,in primele luni de viata).

Desi se poate afla care este cauza , nu trebuie sa ne blocam la acest aspect ci trebuie sa fim consecventi si sa lucram cu copilul si parintii in acelasi timp pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Cele doua focare hamer care formeaza constelatia se impart astfel:

-In stanga este focarul in zona laringelui , acest conflict este numit de D. Hamer ca fiind un conflict de frica albastra.

Acel conflict care te lasa fara aer, un conflict de energie feminina,atunci cand te sperii si tragi aer in piept cu putere si frica.

Ex de conflict de frica albastra:

Presupunem ca avem o mama cu frica de spitale,de ace,analize dar care din momentul in care ramane gravida sau naste copilul doreste tot ce este mai bun pentru sanatatea copilului ei ,cand aceasta se va duce cu el la siptal de exemplu pentru niste analize,sau pentru introducerea unor substante toxice (dar care se introduc periodic cu intentia de a proteja copilul de diferite afectiuni) desi acea injectie sau analize,proceduri pentru mama inseamna un lucru pozitiv pentru sanatatea copilului frica ei de spital,de analize sau ace se va activa din nou si o face sa ii treaca fiori prin corp. Aceasta mama se vede nevoita sa intre cu el la injectie,proceduri ,probabil aude si alti bebelusi plangand inainte de a intra cu copilul ei. Mama incearca sa linisteasca copilul dar in subconstient stie ca il va durea,va suferii iar momentul injectiei,in care mama este plina de frica si trage aer in piept cu suspir poate fi momentul unui conflict al laringelui (conflictul fricii albastre) care se instaleaza intr o secunda in subconstientul copilului. Daca mama sufera acest conflict si il transmite mai departe copilului poate fi unu din motivele pentru care unii copii sunt mult mai afectati decat altii in momentul acestor injectii cu substante toxice.

-In dreapta este focarul din zona stomacului edoctermic, al ficatului,vezicii biliare, pancreasului ,al ductelor. Aici este vorba de un conflict de neintelegere si resentimente puternice numit de D. Hamer ca fiind conflictul ranchiunii.

Ex de conflict de ranchiuna din programul de pornire:

-Cearta puternica intre parinti in timpul sarcinii.

-Poate tatal a inselat o pe mama iar mama s a simtit ranita,cu multe resentimente fata de tata.

-Mama a suferit mult in timpul sarcinii din cauza neintelegerilor.

Daca mama a suferit unul din conflictele de ranchiuna pe timpul sarcinii, acest conflict s a descarcat in creierul copilului ( las link la sfarsitul postarii despre programul de pornire al copilului) si mai apoi sufera si de un conflict de frica albastra pe care il transmite copilului ,acelui copil poate sa i apara constelatia ce duce la simptomele autismului.

Daca rezolvam conflictele ce sunt in spatele unuia dintre aceste focare constelatia va disparea iar comportamentul copilului va incepe sa se schimbe radical.

Un lucru foarte interesant care a fost descoperit in urma mai multor investigatii este ca:

Acelasi lucru pe care noi il numim la copii autism,la adulti este numit schizofrenie. Au fost multe investigatii care au dovedit ca oamenii care sufera de schizofrenie nu dezvolta boli grave in corpul lor deoarece in aceasta constelatie creierul se ia ca si tinta pe el insusi, ceea ce inseamna ca un copil autist din cauza acestei constelatii nu dezvolta boli grave, copilul autist care dezvolta si alte boli in corpul lui este un copil care a dobandit aceste simptome din cauze antinaturale (substante).

Ce putem face pentru a porni catre o vindecare holistica ?

Facem o lista cu toate secretele familiei si incepem prin a ne elibera de ele.

2. Cautam si exploram conflictele din spatele constelatiei si lucram la eliberarea copilului de acestea din programul lui de pornire.

3. Cuvinte pe care trebuie sa le exploram atunci cand cautam conflictele :

Resentiment,furie,altercatie, adulter, perfectiune,parinti care nu vorbesc intre ei, secrete,copil renegat,copil in afara ilegitim.

4. Mai putem face si niste exercitii care ne ajuta sa conectam cele doua emisfere si anume : incrucisam mana dreapta cu genunchiu stang si viceversa,apoi mana dreapta cu talpa stanga si viceversa ,apoi mana dreapta cu umarul stang si viceversa,absolut orice incrucisare ne va ajuta sa rupem cu aceasta constelatie.Aceste exercitii trebuiesc facute ca o joaca intre parinti si copii.

5. Folosim remedii naturiste care ne ajuta in problemele de neurodezvoltare.