COPAIBA

copaiba15ml-thumbnail-84x225-eu.png

Copaiba - Copaifera reticulata, officinalis, coriacea și langsdorffii


Copaiba, asemănătoare cu Piperul Negru, poate ajuta la atenuarea sentimentelor anxioase și, atunci când este luat intern, susține un sistem imunitar și cardiovascular sănătoase.
Descriere
Uleiul esential Copaiba este derivat din rasina copacului care poate creste peste 33 de matri si poate fi gasit in America de Sud tropicala. Uleiul de Copaiba este utilizat pe scară largă în produsele cosmetice, cum ar fi săpunuri, creme, loțiuni și parfumuri. Începând cu secolul al XVI-lea, uleiul esențial Copaiba a fost utilizat în practicile tradiționale de sănătate de către nativii din nordul și nord-estul Braziliei. Similar uleiului esential de piper negru, Copaiba poate ajuta la atenuarea sentimentelor anxioase si poate fi aplicat pe piele pentru a sustine un ten clar si neted. Luat intern, uleiul esential Copaiba ajuta la starea de sanatate a sistemului cardiovascular, imunitar, digestiv, nervos si respirator.* Desi Copaiba nu contine canabinoide psihoactive, principalul constituent - cariofilina poate fi neuroprotectoare si are beneficii pentru sistemele cardiovascular si imunitar. Copaiba este, de asemenea un puternic antioxidant care sustine sanatatea sistemului imunitar.*


Utilizări
•    Adăugați 1 până la 2 picături in apă, suc sau ceai pentru a susține sănătatea sistemului cardiovascular, imunitar, digestiv, nervos și respirator.
•    Oferă suport antioxidant atunci când este ingerat.
•    Administrati intern pentru a ajuta la linistirea și calmarea sistemului nervos.
•    Aplicați topic combinat cu un ulei purtător sau un hidratant facial pentru a vă menține pielea curată și limpede și pentru a ajuta la reducerea aspectului de pete.


Instrucțiuni de utilizare
Difuzare: utilizați trei până la patru picături în difuzorul dorit.
Intern: Se diluează o picătură în 120 ml de lichid.
Topic: Se diluează una până la două picături cu un ulei purtător, apoi se aplică zona dorită. Consultați măsurile de precauție suplimentare de mai jos.
Măsuri de precauție
Sensibilitate cutanată posibilă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau sub ingrijire medicala, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile.
Beneficii primare
•    Sprijină sănătatea sistemelor cardiovasculare, imunitar, digestiv și respirator
•    Ajută la linistirea, calmarea și susținerea sistemului nervos
•    Sustine un ten curat, neted și reduce aspectul de pete


Descriere aromatică:  Picant, lemnos
Metoda de colectare: Distilarea prin aburi
Partea de plante: Rășină din Copaifera reticulata, officinalis, coriacea și langsdorffii
Constituenții principali: β-cariofilenă

Emotii- Uleiul dezgolirii​

Copaiba invita indivizii sa se conecteze cu trecutul lor, ajuta sa uneasca experienta de experienta pentru a dezvalui sensul si mesajele mai profunde care apar in viata cuiva. Invita indivizii sa devina constienti de aspectele ascunse ale acestora si sa descopere cine sunt cu adevarat.

Persoanele care au nevoie de Copaiba descopera de cele mai multe ori ca sunt afectati de sentimente de vinovatie, rusine, absorbite din exterior. Aceste sentimente distrug, inconstient, speranta la o viata mai luminoasa si creeaza o perceptie a lumii destul de dureroasa.
Copaiba ajuta in cazul persoanelor captivate in vibratii mici de rusine, frica si dispret. Ii ajuta in procesul de vindecare si constientizare profunda a sinelui si a iertarii de sine. Daca nu sunt tratate, aceste emotii cu vibratie joase vor pune stapanire asupra vietii indivizilor. Copaiba reafirmă că, limitările mentale, emoționale, fizice și spirituale sunt doar temporare.

  • Ajuta la ameliorarea emotiilor negative: rusine, vinovatie, regret, suprimare, revolta.

  • Sustine emotiile pozitive: demnitate, constientizare de sine, claritate, iertare, existenta cu intentie.

Uleiuri de insotire: Helichrysum, Frankinscence, Black Pepper, Forgive, HD Clear.

Sugestii de utilizare
Aromatic: mirosit din sticluta, difuzat, inhalat din palme.
Topic: Aplicati 1-3 picaturi pe proiectia inimii, chakra sacrala, frunte, coroana capului, gat, ceafa.