CINNAMON

cinnamon5ml-thumbnail-67x225-eu.png

Cinnamon Bark -Cinnamomum zeylanicum

Binecunoscută pentru utilizarea sa ca mirodenie, scorțișoara – Cinnamon Bark – are multe beneficii care susțin sănătatea.

Descriere

Scorțișoara este extrasă dintr-un copac tropical, mereu verde care crește până la 14m înălțime și are o scoarță, frunze și flori puternic mirositoare. Extras din scoarța sa, uleiul esențial numit Cinnamon Bark susține sănătoase funcțiile metabolice și ajută la păstrarea unui sistem imunitar sănătos atunci când este mai multă nevoie. Datorită conținutului ridicat de cinnamaldehyde, Scorțișoara ar trebui diluată în Uleiul Fracționat de Cocos doTerra atunci când este aplicat pe piele iar pentru consumul intern o picătură sau două sunt suficiente. Scorțișoara sprijină funcțiile metabolice sănătoase și ajută la păstrarea unui sistem imunitar sănătos, mai ales când amenințările sezoniere sunt mari /la venirea sezonului rece. Scorțișoara este folosită adesea în ape de gură și gume de mestecat. Ea are o lungă istorie de utilizări culinare, fiind un condiment ce se folosește pe deserturi, aperitive și băuturi calde.

Utilizări

  • Puneți 2 picături într-o capsulă veggie pentru susținerea sistemului imunitar sănătos

  • Puneți o picătură de ulei esențial de scorțișoară în apă fierbinte sau ceai și beți încet pentru a calma un gât iritat

  • Puneți 2-3 picături într-o sticlă cu spray pentru o curățare rapidă și eficientă în casă.

  • În timpul ritualului de culcare, puneți o picătură de ulei esențial Cinnamon Bark într-un pahar cu 60 ml de apă și faceți gargară pentru a curăța eficient gura.

  • Diluați cu Ulei Fracționat doTerra și faceți un masaj încălzitor pentru încheieturi reci și dureroase în timpul iernii.

Moduri de folosire

Difuzare: folosiți 3-4 picături în difuzerul ales.

Intern: diluați o picătură în 120 ml de lichid

Topic: diluați 1-2 picături în Ulei Fracționat doTerra și aplicați pe zona dorită.

Precautii

Este posibil să apară sensibilitate la nivelul pielii. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau sunteți sub supravegherea medicului, consultați-vă cu acesta. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechii și zonele sensibile.

Beneficii Principale

  • Susține funcțiile metabolismului într-un mod sănătos

  • Păstrează sănătos sistemul imunitar

  • Îndepărtează în mod natural insectele

  • Folosit din vechime pentru condimentarea mâncărurilor și beneficiile sale pentru sănătate

Descrierea aromei :Condimentată, lemnoasă, caldă, cu o notă dulce, înțepăcioasă

Metoda de extracție: Distilare cu abur

Planta folosită a plantei :Scoarța

Constituenți principali: Cinnamaldehyde, Eugenol

Emotii-Uleiul armoniei sexuale

Cinnamon sustine sistemul reproductiv si ajuta la vindecarea problemelor sexuale. Asista indivizii in acceptarea si imbratisarea aspectului lor fizic, ajuta la vinecarea fricii de respingere.

Ajuta in cazul relatiilor in care insecuritatile sunt aratate prin gelozie si control excesiv. Incurajeaza persoanele sa lase controlul asupra altor oameni, invita persoanele sa fie cinstiti si vulnerabili, fara masti. In cazul cuplurilor, creeaza astfel o relatie sincera, deschisa si intimitate bazata pe dragoste si respect reciproc.

Ajuta la ameliorarea emotiilor negative: rusinare, control, gelozie, abuz.

Sustine emotiile pozitive: Acceptarea corpului, acceptare de sine, sexualitate sănătoasă, intimitate

Uleiuri de insotire: Jasmine, Bergamot, Grapefruit, Neroli

Sugestii de utilizare:

Aromatic: mirosit din sticluta, difuzat. Topic: diluati 1 picatura cu ulei purtator si aplicati pe proiectia Chakra Sacrala.