CILANTRO

cilantro15ml-thumbnail-84x225-eu.png

Cilantro (Coriandrum sativum)

Aroma proaspătă, ierboasă a uleiului esențial de Cilantro îl face folositor la gătit, având în același timp proprietăți puternic detoxifiante.

Descriere

Despre folosirea uleiului Cilantro în bucătărie și despre beneficiile sale adiționale s-a scris de sute de ani. Folosirea internă a uleiului esențial de Cilantro contribuie la o digestie sănătoasă și susține funcțiile sistemului nervos și sistemului imunitar.

Aplicat topic, Cilantro este foarte calmant și răcoritor pentru piele și aduce o notă proaspătă, ierboasă oricărui blend de uleiuri atunci când este difuzat.

Utilizările uleiului de Cilantro în bucătărie sunt nesfârșite, adăugând o aromă deosebită mâncărurilor cu carne, salatelor, sosurilor.

Utilizări

  • Puneți 2 picături de ulei într-o capsulă veggie de la doTerra pentru a susține digestia și funcția sistemului imunitar.*

  • Adăugați peste cartofii prăjiți, salate și sosuri pentru a experimenta aroma distinctă a uleiului Cilantro

  • Difuzați împreună cu uleiuri citrice pentru o aromă proaspătă, ierboasă.

Moduri de folosire

Difuzare: Folosiți 3-4 picături în difuzerul ales.

Intern: Diluați o picătură în 120ml de lichid.

Topic: Aplicați 1-2 picături pe zona dorită. Diluați cu Uleiul Fracționat de Cocos doTerra pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Precautii

Este posibil să apară sensibilitate la nivelul pielii. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau sunteți sub supravegherea medicului, consultați-vă cu acesta. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechii și zonele sensibile.

Beneficii principale

  • Luat intern, susține o digestie sănătoasă

  • Puternic rol de purificare și detoxifiere a organismului

  • Conferă mâncării o aromă proaspătă și gustoasă

Descrierea aromei: Proaspăt, ierbos, dulce, astringent

Metoda de extracție : Distilare cu abur

Partea plantei folosită: Frunzele

Constituenți principali : Linalool, decenal

Emotii- Uleiul de eliberare a controlului

Cilantro facilitează o detoxifiere a emoțiilor negative, elibereaza problemele „stocate” in corp, inima si suflet. Similar cu Coriandrul care este distilat din semintele aceleiasi plante, Cilantro ajuta persoanele sa se elibereze de tot ce nu este in armonie cu adevaratul lor sine.
Persoanele care au nevoie de Cilantro incearca sa controleze obsesiv alte persoane sau sa-si gestioneze mediul inconjurator dupa bunul sau plac. In interior, acesti indivizi, se confrunta cu o ingrijorare si tulburare continua, din cele mai multe ori, tulburarile si ingrijorarile sunt legate de posesiunile lor materiale.

Cilantro faciliteaza o curatenie emotionala si mai ales, incurajeaza eliberarea ingrijorarilor si a controlului. Ajuta indivizii sa-si centreze corpul, mintea si sulfetul, elibereaza sufletul de sarcinile grele si permite individului sa traiasca in lumina si pace cu sine.

Ajuta la ameliorarea emotiilor negative: Control, relatii toxice, comportament obsesiv-compulsiv, griji, capcane emotionale.

Sustine emotiile pozitive: detoxifiere, libertate, detasare, liniste


Uleiuri de insotire: Wintergreen, Cypress, Cinnamon, Peace

Sugestii de utilizare
Aromatic: mirosit din sticluta, difuzat.
Topic: aplicati 1-2 picaturi pe gat si plexul solar.