CEDARWOOD

cedarwood15ml-thumbnail-84x225-eu.png

Cedarwood  Juniperus virginiana

Având proprietăți care ajută la calmarea minții și a trupului, aroma caldă, lemnoasă a uleiului esențial de Cedru ajută la crearea unui mediu relaxant atunci când este folosit pe piele sau când este difuzat.

Descriere

Cunoscut penru aroma sa lemnoasă, bogată și caldă, uleiul esențial de Cedru vine cu o mulțime de beneficii. Este specific climatului rece, fiind prosper la înălțimi mari și crescând până la 30 de metri înălțime. Aroma sa împământează, evocând o stare de bine și vitalitate. Când este aplicat topic, uleiul esențial de Cedru are proprietăți de limpezire a minții. În plus, acest ulei este adesea folosit în masajul terapeutic pentu a relaxa și calma mintea și trupul.

Utilizări

  • După o zi dificilă, difuzat pentru a crea un mediu relaxant.

  • În timpul rutinei zilnice faciale, adăugați una sau două picături cremei de față sau tonerului pentru o piele curată cu aspect sănătos.

  • Puneți o picătură pe un pad demachiant și pune-l în dulapul cu haine pentru a ține moliile la distanță.

Modalități de folosire

Difuzare: Folosiți 3-4 picături în difuzerul ales.

Topic: Aplicați pe piele 1-2 picături pe zona dorită. Diluați cu Uleiul Fracționat de Cocos doTerra pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Precautii

Este posibil să apară sensibilitate la nivelul pielii. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau sunteți sub supravegherea medicului, consultați-vă cu acesta. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechii și zonele sensibile.

Beneficii principale

  • Ține departe insectele în mod natural

  • Induce relaxarea

  • Contribuie la menținerea aspectului sănătos al pielii

Descriere aromatică : Ierbacee, Camforoasă

Metodă de extragere :Distilare la abur

Partea folosită a plantei : Lemnul

Constituenți principali : a-cedrene, cedrol, thujosene

Emotii- Uleiul comunitatii


Cedarwood aduce oamenii împreună pentru a experimenta puterea și valoarea comunității. Cei care au nevoie de Cedarwood, luptă să formeze legături în cadrul grupurilor sociale. Acest lucru poate fi adesea cauzat de un sentiment exagerat de individualitate. Decât să se lase sprijinite de familie, prieteni sau comunitate, unii oameni trăiesc prin prisma dependentei excesive de sine. Pe de altă parte, dificultatea de a crea rădăcini sociale poate să apară și din senzația de deconectare și separare de societate si familie. Cedarwod inspiră sentimentul de apartenență și ajută inima să se deschidă pentru a primi dragostea și sprijinul altor oameni.

Cedarwood susține indivizii în a vedea că nu sunt singuri; viața este o experiență comună. Cedarwood ajută persoanele să vada suportul prietenilor si familiei care a fost trecut cu vederea. El îi invită pe indivizi sa primeasca si sa ofere emoții, astfel încât să poată simti suportul grupurilor și bucuria relațiilor.

Ajuta la ameliorarea emotiilor negative: Incapacitatea de a forma legături sociale, singuratate, senzație de separare de oameni, antisocialitate.

Sustine emotiile pozitive: Conexiune emotionala, apartenenta, sustinere, legaturi sociale, orientate spre comunitate

Uleiuri de insotire: Marjoram

Sugestii de utilizare
Aromatic: mirosit din sticluta, difuzat.
Topic: diluati 3-4 picaturi cu ulei purtator si aplicati pe maini, picioare sau talpi.