BLUE TANSY

bluetansy5ml-thumbnail-67x225-eu.png

Blue Tansy  - Tanacetum annuum


Uleiul esențial Blue Tansy, care provine din planta mediteraneană cu flori galbene anuale, are un conținut ridicat de camazulen și sabinen. Un ulei important în amestecul DoTERRA Deep Blue, Blue Tansy este liniștitor pentru minte și corp.
Descriere
Blue Tansy, denumită și Musetel Albastru marocan, este o plantă mediteraneană cu flori galbene, care se găsește în nordul Marocului. Chamazulene, o componentă chimică din Blue Tansy, oferă culoarea indigo caracteristică și este recunoscută pentru beneficiile sale calmante ale pielii. În același timp, principala componentă chimică Sabinene ajută la diminuarea petelor pielii. Ridicând starea de spirit, Blue Tansy oferă o aromă dulce pentru a umple orice cameră. Este perfect pentru masarea pielii cu ulei de nucă de cocos fracționat sau loțiune după o zi lungă de muncă sau un exercițiu intens pentru a ajuta organismul în procesul natural de recuperare.
Utilizari
Adăugați o picătură la 50-100 ml de hidratant sau demachiant preferat și aplicați topic pentru a ajuta la reducerea aspectului de cusururi sau calmarea iritației pielii.
Includeți una sau două picături în loțiune pentru un masaj de recuperare după o zi stresantă sau un antrenament extrem.
Instructiuni de utilizare
Difuzare: utilizați una sau două picături în difuzorul ales.
Topic: Aplicați una sau două picături pe zona dorită. Se diluează cu ulei de nucă de nucă fracționat doTERRA pentru a reduce la minimum sensibilitatea pielii sau colorarea temporară.
Măsuri de precautie
Posibilă sensibilitate a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă sau în îngrijirea unui medic, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile. Poate pata suprafețele, țesăturile și pielea.
Beneficii primare
· Ajută la reducerea aspectului de cusur
· Oferă o senzație liniștitoare atunci când este aplicată pe piele
Descriere aromatică: Fructe, fin, balsamic
Metoda de colectare: Distilare cu abur
Partea plantelor: Flori / frunze / stem
Principalele componente: Sabinene, Chamazulene, p-Cymene, α-Phellandrene, ß-Pinene, Camphor​

Emotii- Uleiul actiunilor inspirate​

Blue Tansy sprijină pe cei care se opun schimbarii. Este deosebit de util pentru persoane stagnante in progress. Acesta oferă un fel de scânteie catalitică care ajuta la depasirea starii de stagnare si ofera un imbold spre actiuni. Blue Tansy provoaca indivizii să isi asume responsabilitatea pentru viata lor, încurajează indivizii să trăiască în aliniere cu intuitia si vocea sufletului. Când o persoana reprimă mesajele sufletului, in mod normal, acea persoana se simte fara puteri, plictisita, apatica, leneșa și epuizata. Blue Tansy îi invită pe indivizi să ia inițiativa de a avea viata la care viseaza, să-și manifeste pasiunea în acțiune, mai ales in cazul persoanelor cu tendinta de auto-sabotare.

Prin crearea unei miscari energetice, Blue Tansy încurajează persoanele să accepte si sa depaseasca barierele emoționale și provocarile vietii. Blue Tansy învață că, fiecare act se bazează pe alegere și cere indivizilor să dețină responsabilitatea alegerilor, cere indivizilor o asumare personală pentru actiunile concrete pentru a-si atinge potentialul.

Ajuta la ameliorarea emotiilor negative: procastinare, rezistenta la schimbare, lipsa inspiratie, epuizare, apatie, auto-sabotare.

Sustine emotiile pozitive: inspiratie, initiativa, angajament, energizare, motivatie, responsabilitate

Uleiuri de insotire: Litsea, Coriander, Roman Chamomile, Fennel

Sugestii de utilizare
Aromatic: mirosit din sticluta, difuzat.
Topic: diluati 1-3 picaturi cu ulei purtator si aplicati dupa ureche, pe incheieturi, pe proiectia plexului solar sau pe talpi.