BASIL

basil15ml-thumbnail-84x225-eu.png

Basil

Natura picanta, dar totusi ierboasa a Busuiocului, îl face un ulei versatil care poate fi folosit pentru a  sustine concentrarea si vigilenta sau pentru a adauga un pic mai mult aroma în timpul gatitului.
Descriere
Busuiocul are o aroma calda, picanta si totusi pe baza de plante cunoscuta pentru a diminua sentimentele anxioase. Busuiocul ofera beneficii minunate atît mintii, cît si corpului datorita continutului ridicat de linalool, ceea ce îl face o solutie ideala pentru a ajuta la diminuarea sentimentelor de tensiune atunci când este aplicata pe tample si spatele gâtului. Busuiocul este utilizat în mod obisnuit în gatit pentru a adauga o aroma proaspata, pe baza de plante preparatelor din carne, paste si mâncaruri, si este, de asemenea, racoritor pentru piele. Aroma Busuiocului ajuta la promovarea unui sentiment de concentrare si a unei experiente de usurare a stresului.


Utilizari
•    Difuzati pentru a promova un sentiment de concentrare în timp ce studiati sau cititi.
•    Combinati cu uleiuri esentiale de Geranium si Wild Orange pentru un masaj aromatic înaltator.
•    Adaugati la mancarurile dvs. italiene preferate pentru un gust racoritor.


Instructiuni de utilizare
Difuzie: utilizati trei pâna la patru picaturi în difuzorul dorit.
Utilizare interna: Se dilueaza o picatura în 120 ml de lichid.
Utilizare locala: Aplicati una sau doua picaturi în zona dorita. Se dilueaza cu ulei de cocos fractionat pentru a minimiza orice sensibilitate cutanata.


Masuri de precautie
Sensibilitate cutanata posibila. A nu se lasa la îndemâna copiilor. Daca sunteti gravida, alaptati sau sub ingrijire medicala, consultati-va medicul. Evitati contactul cu ochii, urechile interioare si zonele sensibile.
Beneficii primare
•    Ajuta la mentinerea aspectului pielii curate, clare si sanatoase
•    Promoveaza vigilenta mentala si diminueaza sentimentele anxioase atunci când sunt difuzate
•    Sprijina sanatatea sistemului cardiovascular si a sistemului nervos când este consumat intern*
Descriere aromatica: Cald, picant, pe baza de plante
Metoda de colectare: Distilarea aburului
Partea de plante: Frunze
Constituentii principali: Linalool, 1,8-cineol (eucaliptol), bergamoten

Emotii - Basil- Uleiul reinoirii

Simptomele epuizarii suprarenale ajuta la identificarea principalelor dispozitii care sunt îmbunatatite cu ajutorul uleiului esential de Basil, oboseala, lipsa energiei, coplesirea si incapacitatea de a face fata stresorilor vietii se enumara printre principalele simptome. Mirosul de busuioc aduce relaxare inimii si mintii. Acest ulei este, de asemenea, excellent pentru stari de nervozitate, anxietate si disperare.

Busuiocul ajuta in cazurile persoanelor supuse tulbursrilor psihice. El aduce întinerirea fortelor vitale dupa perioade lungi de epuizare, sustine glandele suprarenale si poate restaura corpul în ritmurile sale naturale de somn, activitate si odihna. Ofera speranta si optimism sufletului obosit. Basil poate fi eficient in dependente sau abuz de diverse substante. Pe scurt, Basil este indicat pentru cei care au nevoie de forta si reînnoire.

Ajuta la ameliorarea emotiilor negative: Anxietate, oboseala, obiceiuri si dependente.

Sustine emotiile pozitive: Energizeaza, reinnoieste, rejuveneaza, imputerniceste

Uleiuri de insotire: Wild Orange, Peppermint, Serenity, Grapefruit, Digest Zen, Red Mandarin, Past Tense.

Aromatic: mirosit din sticluta, difuzat, inhalat din palme