ARBORVITAE

arborvitae5ml-thumbnail-67x225-eu.png

Arborvitae 

 

   Cu proprietati naturale de conservare, uleiul esential din arborele nativ canadian Arborvitae actioneaza ca un agent puternic de curatare si purificare, oferind în acelasi timp o aroma calda, pamanteasca.
     Descriere
  Cunoscut ca si "copacul vietii", Arborvitae este maiestuos în dimensiune si bogat în beneficii unice. Uleiul nostru esential de arborvitae provine din inima copacului Thuja plicata. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de Western Red Cedar si este nativ în America de Nord (în special Canada si Statele Unite ale Americii de Nord-Vest). Aceasta sursa unica de ulei esential de arborvitae contine un profil chimic distinct si este concentrata în mod unic în thujat de metil. Metodele de aprovizionare pentru acest ulei se fac într-o maniera inovatoare, responsabila fata de mediul înconjurator, prin distilarea materialelor reziduale din lemn pentru a se asigura ca nu se recolteaza în mod inutil pentru productie. Nativ din Canada, toate partile arborelui Arborvitae au fost folosite pe scara larga de amerindieni pentru a beneficia de sanatate si pentru a construi nave, stalpi de totem, cosuri si îmbracaminte. Datorita proprietatilor sale naturale de conservare, Arborvitae previne putrezirea lemnului, ceea ce îl face popular în industria lemnului si pentru conservarea suprafețelor naturale din lemn.
 

Utilizari

•    Adaugati câteva picaturi la o sticla de pulverizare cu apa si pulverizati pe suprafete sau pe mâini pentru o curatare rapida.

•    Aplicati la încheieturi si glezne în timp ce faceti drumetii.

•    Difuzati pentru a purifica aerul si pentru a respinge insectele în interiorul casei.

•    Se amesteca 4 picaturi de ulei esential de Arborvitae si 2 picaturi de ulei esential de lamâie pentru un conservant natural de lemn si solutie de lustruit.

•    Utilizati in difuzor în timpul meditatiei pentru un sentiment de pace si calm.

Instructiuni de utilizare

Difuzie: Utilizati trei pana la patru picaturi în difuzorul dorit.

Utilizare locala: Aplicati una sau doua picaturi în zona dorita. Se dilueaza cu ulei de cocos Fractionated DoTERRA pentru a minimiza orice sensibilitate cutanata.

Masuri de precautie

Sensibilitate cutanata posibila. A nu se lasa la îndemâna copiilor. Daca sunteti gravida, alaptati sau sub ingrijire medicala, consultati-va medicul. Evitati contactul cu ochii, urechile interioare si zonele sensibile.

Beneficii primare

•    Poate ajuta la sustinerea unui ten clar si sanatos atunci când este aplicat topic

•    Agent de curatare si purificare puternic

•    Agent natural de protectie împotriva insectelor si de protectie a lemnului

Descriere aromatica: Lemnos, cald, pamantesc

Metoda de colectare: Distilarea aburului

Partea de plante: Lemn

Constituentii principali: Metil thujat

Emotii

 

  Arborvitae sustine persoanele ce considera si traiesc cu idea ca orice progress ar insemna o lupta si efort solitar. In loc sa se incredinteze in Divin, aceste persoane, inconstient, blocheaza ajutorul universului. Arborvitae functioneaza bine pt personoanele ce tind sa dirijeze si controleze tot si toate si provoaca aceste persoane sa se relaxeze si sa traiasca in pace, incredere in sine, viitor, in divin si alti oameni.

Arborvitae, din Latina, inseamna a sacrifica.
Uleiul invita persoanele sa sacrifice ambitiile de a controla tot si toate si ii provoaca la un mod de viata cu mai multa claritate in ganduri, mai armonioasa.

​​

  • Ajuta la ameliorarea emotiilor negative: efort excesiv, neîncredere, rigiditate, frica, control.

  • Sustine emotiile pozitive: Pace, incredere, impamantare.

Uleiuri de insotire: Basil, Cilantro, Oregano, Cumin
 

Poate fi folosit:

  • Aromatic: mirosit din sticluta, difuzat, inhalat din palme

  • Topic: Aplicati 1-3 picaturi aplicate pe plexul solar, coroana capului sau talpi.